Tezza Fashion in jouw winkel?

Tezza Fashion streeft ernaar vrouwen te laten schitteren in kleurrijke en comfortabele kleding. Het merk lanceert 2 keer op een jaar een nieuwe collectie. Alle kledingstukken hebben hun eigen statement, zijn rijk van kleur & van hoge kwaliteit. Alle ontwerpen worden zelf getekend en geschilderd en daardoor is de kleding zeer exclusief. De T-shirts, sweaters & hoodies zijn gemaakt van duurzaam katoen en worden met de hand geprint met textiel inkt op waterbasis. De overige items zijn worden zorgvuldig en met veel liefde ontworpen en geproduceerd. 

Is jouw winkel en Tezza Fashion de perfecte match en wil je verkooppunt worden? Dat kan!

Stuur vrijblijvend een mail met de volgende gegevens naar: info@tezzafashion.com

  • Winkelgegevens (bedrijfsnaam, contactpersoon, btw-nummer, KVK-nummer, telefoonnummer & adres);
  • Waarom jij Tezza Fashion in jouw winkel wilt;
  • Hoe je bij ons terecht bent gekomen.

Tot snel in jouw store!

Retailbeurs

Tezza Fashion staat op de Modefabriek 21 en 22 januari 2024. Ons team is momenteel druk bezig met de voorbereidingen voor dit spannende evenement en het ontwerpen van onze gloednieuwe FW24/25 collectie. 

Dit evenement is niet alleen een kans om onze nieuwste modecollectie te bewonderen, maar ook om in contact te komen met ons team. We kijken er altijd naar uit om onze trouwe klanten te zien en nieuwe gezichten te verwelkomen. 

Aarzel niet om langs te komen bij onze stand op de Modefabriek en maak kennis met ons en onze prachtige collectie. We zien ernaar uit om jou te ontmoeten en samen een geweldige tijd te beleven!

Add to cart