Op zoek naar geprint textiel voor uw bedrijf/vereniging/club?

Dan bent u bij ons aan het juiste adres! (ook per stuk of kleine oplages mogelijk). 

 

Prijslijst

Inclusief textiel. Exclusief BTW en verzendkosten.

 

1-zijdig

2-zijdig

T-shirt

€ 25,-

€ 35,-

Longsleeve/ Polo

€ 35,- 

€ 45,-

Sweater/ Hoodie

€ 45,-

€ 55,-

Print op textiel in zwart/wit of fullcolour. Bij een bestelling boven € 250,00 vereist een aanbetaling van 50%. Vraag naar uw persoonlijke offerte via customized@tezzafashion.com

Direct To Garment printing

Er zit een groot verschil tussen simpel drukken en hoogwaardig printen. Wanneer er gebruik wordt gemaakt van drukken kan de opdruk na een aantal keer wassen loslaten en bij printen kan het kledingstuk oneindig gewassen worden.

Tezza werkt met de Brother GTX-printer PRO. Met de Brother DTG-printer, de GTX, krijg je alle traditionele voordelen van directe kledingprinters. Met GTX PRO print je de meest gecompliceerde en kleur intensieve ontwerpen (inclusief fotografische afbeeldingen) sneller en met meer verblindende resolutie dan ooit tevoren. Direct afdrukken van kleding (of DTG) is een opkomende technologie voor het versieren van kleding. In tegenstelling tot traditionele arbeidsintensieve processen zoals zeefdruk, maakt DTG gebruik van inktdruktechnologie om een gedetailleerd kleurontwerp rechtstreeks van een computer naar een digitale printer te sturen. DTG maakt het gemakkelijk om hoogwaardige bedrukte kleding te maken. Door een hogere resolutie, scherpe grafische details en fullcolour mogelijkheden mogelijk te maken, opent DTG een geheel nieuwe wereld voor de textieldecoratie.

Innobella Textile Inks

Print met meer levendigheid en een groter kleurbereik dan ooit tevoren. Produceer afdrukken die bestand zijn tegen meerdere wasbeurten en bestand zijn tegen behouden van hun integriteit. Dit alles met gemak en betrouwbaarheid waar Brother DTG PRO om bekend staat. De nieuwe geformuleerde inkten bieden feitelijk een krachtigere, bredere reeks kleuren, waardoor het eenvoudiger is om ontwerpen nauwkeuriger en met een zichtbare toename van levendigheid te reproduceren. De krachtigere, helderdere Innobella textielinkten zijn pigmentinkten op waterbasis die ECO PASSPORT door OEKO-TEX®-gecertificeerd en CPSIA-compatibel zijn. De innovatieve verpakking gebruikt minder plastic dankzij de nieuwe verwisselbare zakjes, dus is er minder afval en dus minder impact op het milieu. 

Ontwerpen die zijn bedrukt met Innobella textielinkt zijn bedoeld om te dragen, en niet om te versleten. De speciale formulering bestrijdt de chemicaliën die te vinden zijn in typische wasmiddelen en bestand zijn tegen wrijven en schrapen van ritsen en knopen. Het resultaat is een fantastisch kledingstuk dat er langer helderder uitziet. Het bewijs is te vinden in de AATCC-wastests, waarbij de inkten bij elke test 4,0 of hoger scoorden.

Add to cart