Perfectly Imperfect

Tezza Fashion

Perfectly Imperfect gaat over het laten zien van jezelf, ook als je niet perfect bent. Of misschien wel beter gezegd, juist als je niet perfect bent. Het is een tegenreactie op de perfecte modellen die de afgelopen jaren centraal stonden in de fashionwereld.

Jongeren komen meer in opstand tegen de schoonheid die de media aan hen presenteert. Ze weten allemaal dat de gefotoshopte beelden niet echt zijn. Het is tijd om je imperfecties te laten zien.

Back to work

Swan Market Rotterdam

Zondag 28-08 staan wij op de Swan Market in Rotterdam! 

Dit keer nemen wij rekjes mee, zodat jullie alle items beter kunnen voelen en zien 🙂 We nemen de gehele collectie mee. Alles is te shoppen met een korting, die ook verwerkt is op de webshop. 

Het is een grote markt met allemaal ondernemers die zelf dingen maken en verkopen.

Heb jij a.s. zondag nog niks te doen en woon jij in de buurt van Rotterdam? Kom gezellig langs! We zijn te vinden op de Parklaan in Rotterdam tussen 11:00 en 17:30 en je betaald € 2,50 voor entree.

Swan Market Tezza Fashion

Sale on everything

Zoals jullie misschien al gezien hebben bij ons op de website en socials is nu echt ALLES in de sale!  De lente collectie is nu in de sale met 50% en de Fairy Secret collectie is nu in de sale met 25%. Dit is echt je allerlaatste kans, want OP=OP.

Zoek jij nog een roze blouse en rok, paars pak, toffe croptops, een groen pak of heerlijke T-shirts en truien? Dan kan je die nu shoppen met korting! Alles kan je ook nog lang doordragen richting de herfst. 

Tezza Fashion

Tropical weather

What to wear? 🍉

Shop your tropical look! 🏝

How to style our self made print

Onze self made print kan je echt op zoveel verschillende manieren stylen! We love it.

Om jullie wat inspiratie te geven, laten wij in een foto’s zien hoe wij de print stylen. Zo kan je het als jurkje samen, met een T-shirt/croptop, onze leather short, met een blazer erover of onder het pak dragen. 

Hoe zou jij onze self made print stylen?

Vacay Proof

Ben jij klaar voor de vakantie?

Vakantie jurkjes, luchtige tops, leuke rokjes & toffe T-shirts. Allemaal super leuk en handig op vakantie! Wij helpen je graag met wat leuke en makkelijke stuks voor in je koffer.

Lima Ibiza markt

Zondag is het tijd voor de LIMA Ibiza markt!

Dé markt waar jij de leukste kleding, sieraden, tassen, accessoires en decoratiespullen kunt kopen!

Ook wij staan hier met onze collectie. Kom jij gezellig een kijkje nemen? Tot dan!

Self made print

HANDMADE WITH LOVE

Wist jij dat wij al onze ontwerpen zelf maken? Zo creëer je echt iets wat heel uniek is en je nergens anders kan kopen.

Met de nieuwe Fairy Secret collectie hebben wij een eigen print geschilderd en getekend, deze hebben wij op een stof laten printen en van deze stof een blouse en een rokje laten maken. Deze kan je natuurlijk los van elkaar dragen of samen als jurkje. Hierbij hebben wij ook met die print een T-shirt gemaakt in de kleur wit en zwart.

Fairy secret now online

NOW ONLINE

Yessss! De nieuwe collectie staat online <3

Een collectie met luchtige stoffen die je eindeloos kan combineren met elkaar en natuurlijk veel kleur!

Add to cart