About Tezza

About myself and my designs..

Het modelabel Tezza Fashion heb ik in 2016 bedacht en in 2018 begonnen, hiermee kwam mijn modewens in vervulling. Mijn naam is Tessa Zwartepoorte en een passie voor ondernemen heb ik altijd al gehad, mede doordat mijn ouders een onderneming hebben. Ik ben gestart met het ontwerpen van kinderkleding, maar al snel kreeg ik steeds meer interesse in kledingstukken voor hippe jonge vrouwen, dus daar focus ik mij nu vooral op.

Tessa Zwartepoorte

Much more to tell...

Op tezzafashion.com vind je mijn exclusieve collectie die ik zelf bedenk, ontwerp en maak. Tezza Fashion staat voor het laten zien wie je bent, wat je doet en hoe je dit doet. Mijn inspiratie haal ik uit mijn vrienden, mijn omgeving, de reizen die ik maak en het gevoel wat ik daarbij creëer. Later wil ik graag ergens trots op kunnen zijn en daarom ben ik daar nu al mee begonnen! U kunt mij ook op social media onder de naam Tessa Zwartepoorte volgen, om zo meer van mijn privéleven te zien.

Mijn interesse in mode is inmiddels zo groot dat ik daar mijn dag mee kan vullen, maar ik ga ook nog naar school. Ik ben afgestuurd als Marketing en Communicatie medewerker. Op dit moment volg ik de studie Mode & Media Styling bij B Fashion Academy om mij verder te ontwikkelen en dit te combineren met mijn eigen label!

Mijn allergrootste droom is dat Tezza Fashion in alle winkels over de hele wereld te koop is en ik iedereen zie stralen in mijn zelf ontworpen kleding, hihi.

Tezza Fashion lanceert iedere maand nieuwe items. Het merk biedt een scala aan luxe, zachte bedrukte T-shirts, Longsleeves, Dresses, Sweaters, Hoodies en Pants. Alle items hebben hun statement, zijn rijk aan details, van hoge kwaliteit maar tegelijkertijd betaalbaar. Tezza Fashion werkt alleen met duurzaam katoen en op waterbasis textiel inkt. 

Add to cart