About Tezza

About myself and my designs

Het modelabel Tezza Fashion heb ik op 24 januari 2018 opgericht, hiermee kwam mijn modewens in vervulling. Mijn naam is Tessa Zwartepoorte en een passie voor ondernemen heb ik altijd al gehad. Ik ben gestart met het ontwerpen van kinderkleding, maar al snel kreeg ik steeds meer interesse in kledingstukken voor vrouwen, dus daar focus ik mij nu op.

Tezza Fashion

Much more to tell

Op tezzafashion.com vind je mijn exclusieve collectie die ik zelf bedenk, ontwerp en maak. Later wil ik graag ergens trots op kunnen zijn en daarom ben ik daar op mijn 16de al mee begonnen! U kunt mij ook op social media onder de naam Tessa Zwartepoorte volgen, om zo meer van mijn priv√©leven te zien.

Mijn interesse in mode is inmiddels zo groot dat ik daar mijn dag mee kan vullen. Ik ben afgestuurd als marketing en communicatiemedewerker en heb ik de studie Mode & Media Styling bij B Fashion Academy met plezier afgerond.

Tezza Fashion wil vrouwen laten schitteren in kleurrijke en comfortabele kleding. Het merk lanceert 2 keer op een jaar een nieuwe collectie. Alle items hebben hun statement, zijn rijk aan details & van hoge kwaliteit. De T-shirts, sweaters en hoodies zijn gemaakt van duurzaam katoen en worden met de hand geprint met textiel inkt op waterbasis. De overige items worden zorgvuldig en met veel liefde ontworpen en geproduceerd. Tezza Fashion streeft voor wereldwijde bekendheid.  

Add to cart