About Tezza

About myself and my designs..

Het modelabel Tezza Fashion heb ik in 2018 opgericht, hiermee kwam mijn modewens in vervulling. Mijn naam is Tessa Zwartepoorte en een passie voor ondernemen heb ik altijd al gehad. Ik ben gestart met het ontwerpen van kinderkleding, maar al snel kreeg ik steeds meer interesse in kledingstukken voor vrouwen, dus daar focus ik mij nu op.

Tezza Fashion

Much more to tell...

Op tezzafashion.com vind je mijn exclusieve collectie die ik zelf bedenk, ontwerp en maak. Later wil ik graag ergens trots op kunnen zijn en daarom ben ik daar nu al mee begonnen! U kunt mij ook op social media onder de naam Tessa Zwartepoorte volgen, om zo meer van mijn priv√©leven te zien.

Mijn interesse in mode is inmiddels zo groot dat ik daar mijn dag mee kan vullen. Ik ben afgestuurd als marketing en communicatie medewerker en voor de studie Mode & Media Styling bij B Fashion Academy.  

Tezza Fashion lanceert 4 keer op een jaar een nieuwe collectie. Alle items hebben hun statement, zijn rijk aan details & van hoge kwaliteit. De T-shirts, sweaters en hoodies zijn gemaakt van duurzaam katoen en worden met de hand geprint met textiel inkt op waterbasis. De overige items worden zorgvuldig en met veel liefde ontworpen en geproduceerd.

Mijn allergrootste droom is dat Tezza Fashion mega groot wordt, ik winkels over de hele wereld kan openen en Tezza in alle winkels over de hele wereld te koop is, hihi.

Add to cart